5 Mayıs 2011

Ozan Özkan'a ithafen..

Geçen günler uzun mu uzun olmuş. Tabi saymaya üşenip 1900 sene gibi saçma sapan örneklerde vermiyor değilim.  Ah şuanda yanımda oturup beni gıcık etmesen bide ne kadar mutlu olucam genç adam. 

Bana yazı yaz dedin dedin başımın etini yedinde ne yazıcağımı da bilsem birde daha güzel olabilirdi. Ama ne denir ki ozicancan.. Dert ortağım, 15 yıldır kahrımı çeken yegane dostlarımdan biri olduğunu söyleme ihtiyacı duydum şuan. İnan diye bak tüm topluma açıklıyorum bunu :D paylaşırsın artık da mutlu olursun :D 

Hadi anılardan girsem konuya, örnekler versem gülsem etsem de olur ama millete ne bundan onu bilemedim. : ) 

Bak ozan bana cık cık yapma hiç hoşlanmam. Yanımda dikilmiş ne yazdığıma bakmaya çalışıyorsun sonra da ben suçlu oluyorum sana yazı yazamıyorum diye. Ah ben suçsuzum ey ahali. 

Sana ne denir ne denir düşünmekten bir hal oldum. İlkokuldayız da sana yıllık yazısı yazıyor gibiyim adeta. Sevdiğim saydığım bir arkadaşımsın. Hep mutlu ol. Başarıların devamını dilerim sinem.. :D Ah daha ne diyim yani. 

aaaaaaa Dur Dur buldum (: 

Bur-A-daki emeklerimi paylaşmama, saçma sapan kopyala yapıştır isteklerimde bana destek olduğun, sürekli dırrr dırr etmeme rağmen bana katlandığına ve 15 yıldır arkadaşım olduğuna ....

mutlu olabilir durumdayım adeta :D:D 

Neyse tamam bu yazı seni bir 15 sene daha idare eder. Huzurlu ve mutlu kal. Allah'a emanet ol. Hollandaya selamlar :D 

dipnot: bu blogdaki emeklerin için teşekkür ederim.. 



*Sinem Yılmaz..

Hadi Hayırlısı!!

Hayallerin içinde yüzerken, bir bir kelimelere hayat verirken, yazıp yazıp kendime armağan ederken, geldik gidiyoruz işte. Burda harfleri anlamaya kelimeler oluşturmaya çalışmamın verdiği hazla yazıyorum ama hadi hayırlısı bakalım.

Yeni modaya ayak uydurmak gerek tabi. Bloglar aleminde herkes bir şeyler karalıyor ya bende onlardan biri oldum işte. Okuyan okumayan herkes, anlam katan yada katamayan herkes için bir şeyler var olur umarım burda. 

Ah bunu şimdi okuyanda bu kız ne diyor demiyor değildir ya hani neyse. İlk yazım olsun. Sadece neden burda olduğumu anlatsın dedim :) İyi mi dedim kötü mü dedim onu siz biliceksiniz artık.

Lafın kısası uzunu burda öyle karalıcam bir şeyler işte. Birde bana saygı duyup yazdıklarımı adımın dışında kullanmayın gençler ve kendini genç hissedenler başka da bir şey istemem sizden. :)

Sağlıcakla kalınnnnnnnnnn :D 



*Sinem Yılmaz..